Nieuws

Potgrondactie

Bestel voor 9 maart uw potgrond op de volgende manier.
Maak het bedrag (6 euro per zak) van de potgrondzakken over naar het volgende bankrekeningnummer: NL81 RABO 0348 2190 91 onder vermelding van: naam, aantal zakken, adres en postcode.
De potgrondzakken worden dan op 16 maart thuis gebracht en u hoeft dus niet te sjouwen met de zware zakken.

Kerstoptreden Muziekvereniging Vriendschap

Donderdagavond 21 december gaf de fanfare van muziekvereniging Vriendschap Oene onder leiding van dirigent Eric Westerink haar jaarlijkse kerstconcert tijdens de Play In in de grote kerk in Epe. De fanfare speelde een afwisselend programma met verschillende oude en nieuwe kerstmuziek. Ook werden enkele klassieke kerstliederen met een klein ensemble ten gehore gebracht. Het was een geslaagd concert en we willen graag ook onze sponsoren bedanken die dit optreden en andere optredens voor ons mogelijk maken, namelijk Wibra Supermarkten, installatiebedrijf de Wijnbergen, Harry’s auto’s, Garage Oene, Dalhuisen energie(k) in beweging, B&G Meubelen, Bouwbedrijf Goudbeek en Autorijschool de Weerd. We hopen in 2024 op weer een muzikaal jaar en nodigen u hierbij alvast van harte uit voor ons voorjaarsconcert op zaterdag 23 maart in het Kulturhus te Oene. 

Vriendschap Oene is een bloeiende vereniging met een groot jeugdorkest. Maar ook steeds meer volwassen (aspirant)muzikanten sluiten zich aan. Ook heeft de vereniging een leuke slagwerkgroep en jeugdopleiding voor slagwerk. Mocht u of uw (klein)kind interesse hebben om muziek te komen maken, elke donderdagavond wordt er gerepeteerd in het Kulturhus in Oene. De jeugd start om 18.30 uur en de fanfare repeteert vanaf 19.30. Van harte welkom om eens vrijblijvend sfeer te komen proeven. U kunt ook altijd contact opnemen via e-mail: secretariaat@vriendschap-oene.nl

 

Geslaagd kerstconcert

Gisteren heeft Vriendschap Oene een geslaagd kerstconcert gegeven in de Grote Kerk van Epe. De klanken die gespeeld werden, hadden een prachtige akoestiek in de oude kerk. Heeft u dit concert gemist, maar wilt u er in het vervolg graag bij zijn? Hou dan onze agenda op onze website in de gaten!

 

Kerstconcert in de Speulbrink

Vanavond heeft het jeugdorkest een kerstconcert gegeven voor de bewoners van de Speulbrink. De bewoners genoten er zichtbaar van.

Rabobank clubsupport cheque ontvangen

Afgelopen donderdag kregen we van Arnold Kasteel de cheque uitgereikt van de Rabobank ClubSupport, met een mooi bedrag van €685,50. Heel erg bedankt voor uw stem!

Geslaagd najaarsconcert

Vriendschap Oene heeft 4 november een geslaagd concert gegeven. Het was een avond waarin alle onderdelen van Muziekvereniging Vriendschap een rol kregen van jong tot oud. Geniet nog rustig na van alle foto’s. Bent u ook enthousiast geworden om muziek te maken? U kunt dan het formulier op onze website invullen en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

https://www.rtv794.nl/51206-muziekvereniging-vriendschap-oene-gaf-najaar-concert?fbclid=IwAR2bW7EOt0uPlMOIiPh7uaC-cl-Pjq7x_Py3v3lP7eB2hPzFZC7mydjO-t8

Oefenen voor het najaarsconcert

De jeugslagwerkgroep van Vriendschap Oene is druk aan het oefenen voor het volgende optreden op 4 november aanstaande
Tijdens het najaarsconcert zullen zij onderleiding van Henry Scholten laten horen wat zij de afgelopen periode hebben geleerd.
Dit mogen jullie niet missen!