Eindejaarsadvertentie Muziekvereniging Vriendschap Oene!

Erevoorzitter Henk Draaijer 80 jaar lid van Muziekvereniging Vriendschap Oene.

Op 1 augustus j.l. was de 91-jarige Henk Draaijer 80 jaar lid van “Vriendschap Oene”. In 1941 kwam Henk bij de muziek. Hij was toen 10 jaar. Hij begon op de bugel en werd opgeleid door dirigent Heleenders. Ook heeft Henk op verzoek van dirigent Van Neck een tijdlang tuba gespeeld, maar de bugel had toch zijn voorkeur en hij keerde dan ook weer terug naar zijn vertrouwde instrument. In 1975 werd Henk bestuurslid en van 1979 tot 1997 was hij voorzitter van Vriendschap. Vanwege zijn grote verdienste voor de vereniging werd hij door de leden benoemd als erevoorzitter en tevens kende Hare Majesteit Koningin Beatrix hem een koninklijke onderscheiding toe.

Om dit jubileum te herdenken werd op 30 juli 2021 de jubilaris door een deel van Muziekvereniging Vriendschap een serenade gebracht. Het bestuur, de leden en de muzikale leiding feliciteren Henk van harte met dit jubileum en spreken de wens uit dat Henk nog lang mee mag leven met zijn vereniging. Bij een 80-jarig jubileum wordt de zilveren medaille en een oorkonde door het bestuur van de MBGF, Muziekbond Gelderland Flevoland, en het bestuur van KNMO, Koninklijke Nederlandse Muziek Organisatie, uitgereikt. De voorzitter van Muziekvereniging Vriendschap, Roeland Gernaat, mocht deze overhandigen en bedankte de jubilaris, samen met zijn vrouw Betsie, voor alles wat voor de vereniging gedaan mocht worden. Henk genoot er zichtbaar van en sprak zijn dank uit voor de serenade en de felicitaties. Als toegift pakte hij toch nog even zijn eigen bugel voor een vrolijke noot.

Mæstro 26 oktober 2019

Wie wordt mæstro 2019? Zaterdag 26 oktober strijden vier deelnemers om de felbegeerde titel mæstro 2019. Ze zullen deze avond de leiding hebben over de fanfare en verschillende stukken dirigeren, waarna een jury een winnaar zal uitroepen.

Muziekvereninging Vriendschap laat online van zich horen!

Van harte welkom bij ons online kerstconcert! De jeugd van onze muziekvereniging laat hierin van zich horen met daarbij kinderen van School met de Bijbel en De Bongerd uit oene. De opnames zijn gemaakt op 10 december jongstleden in het Kulturhus.

Geniet van onze muzikale talenten via deze link!

Muziekvereninging Vriendschap doet mee met Rabo ClubSupport!

Vanaf 5 oktober is het voor Rabobank leden mogelijk om een stem uit te brengen op 2 verenigingen in de omgeving.
Muziekvereninging Vriendschap doet ook mee en wij ontvangen graag uw stem.
Door op de volgende link te klikken kunt u meer informatie vinden over de actie van de rabobank. Rabobank ClubSupport
Via deze link kunt u ook onze vereniging terug vinden en ons doel bekijken.

Muziekvereninging Vriendschap is weer begonnen!

Muziekvereniging Vriendschap is weer begonnen met repeteren.
We werken toe naar ons najaarsconcert, waarbij we vieren dat de vereniging 120 jaar bestaat.
Houd onze agenda in de gaten voor actuele informatie met betrekking tot het najaarsconcert.

Corona protocol

Vanaf week 24 reperteert Muziekvereniging Vriendschap weer op de vaste repetitietijden.
Om dit veilig te doen en de gezondheidrisico’s te minimaliseren is een protocol opgesteld.
Door op de onderstaande link te klikken kunt u dit protocol inzien.

Corona protocol Muziekvereniging Vriendschap Oene

Rabobank clubkasactie

Vanaf 27 september gaat Rabo ClubSupport van start! Als klant van de Rabobank is het mogelijk om op Muziekvereniging Vriendschap te stemmen. Hierdoor krijgen wij financiële steun aangeboden van de Rabobank. Support u ons?