Jubileumconcert

Muziekvereniging Vriendschap Oene hield onlangs een jubileumconcert ter ere van haar 115 jarig bestaan. De vereniging werd op 1 november 1900 opgericht.
Het programma werd verzorgd door leden en projectkoor Jubilate Deo. Kinderen van beide basisscholen hebben tekeningen en vaandels gemaakt met het thema ‘’Samen Vriendschap’’. De 2 winnende vaandels lopen in 2016 mee in de 2 rondgangen in ons dorp.
Voor de pauze waren te horen de fanfare onder leiding van Sandra Mulder, de slagwerkgroep onder leiding van Jan van Lienden en de opleidingsgroep onder leiding van Herman Nijkamp. Na de pauze werden er 7 delen van de ‘’Symphonie voor de Vrede’’ ten gehore gebracht door Jubilate Deo. Jubilate Deo stond  onder leiding van componist en dirigent Cor van Leeuwen. Vriendschap werd aan het eind van het concert door het koor en het publiek toegezongen en gefeliciteerd met haar verjaardag. Een zeer geslaagde avond “Samen Vriendschap” waar het publiek gezien de reacties veel van genoten heeft. Allen die dit concert tot een succes hebben gemaakt werden bedankt met een bloemetje.